Menu

Empresa

 

Som

Fa 70 anys, l’Agustí Closa va obrir una petita botiga a la Rambla d’Igualada, hi venia taulons de fusta del país i taulers contraxapats. 
Així va començar la nostra trajectòria empresarial.
Des de llavors hem evolucionat, igual que ho ha fet la indústria de la fusta, amb contínues transformacions, noves metodologies, nous materials i l’avenç tecnològic en el processat. Aquests factors han anat configurant la nostra oferta actual, que es concreta en l’aprovisionament de productes en permanent actualització i amb noves in-corporacions en tecnologia, maquinària i formació.
A Fustes Closa tenim el valor de l’experiència, la rigorositat i l’excel·lència del tracte i la fusta.

 
Fem

Ens dediquem a la importació, emmagatzematge, distribució i primera transformació de la fusta. Abastim fusteries, constructors, decoradors, aficionats al bricolatge i tots els àmbits que engloben la nostra activitat comercial.
Des dels inicis hem treballat per satisfer els clients amb un servei competent i tenim la voluntat d’avançar i seguir caracteritzant-nos per la seriositat, demostrant que som dignes de la confiança que se’ns diposita.
A Fustes Closa som seriosos, competents, de confiança i propers. T’escoltem!

Declaració de compromís de cadena de custòdia FSC® i PEFC™

La direcció de FUSTES CLOSA ha decidit implantar un Sistema de Gestió de la Cadena de Custòdia conforme als requisits de l’estàndard FSC® (AEN-COC-000392) i PEFC (PEFC/14-37-00127-AEN), per als productes comercialitzats per l’empresa.

El sistema implantat de cadena de custòdia FSC® i PEFC descriu tots els requisits de gestió i producció per al control de la cadena de custòdia, etiquetat i venda de productes certificats, i implica l’avaluació dels productes forestals des de l’arbre fins al producte final, per tant de verificar que la fusta que es comercialitza procedeix d’un bosc correctament gestionat.

Direcció posa a disposició tots els recursos humans i materials necessaris per complir amb aquestes metes marcades.

La direcció
Vilanova del Camí, a 14 de desembre de 2020

 

Productes

.

Sintètic  

Són paviments amb base de fibra d’alta densitat amb una capa superior de melamina o paper decoratiu amb overlay premsat que dóna una gran resistència al terra.

Gràcies al baix cost, a la resistència, a la facilitat d’instal·lació, a la qualitat d’impressió en les textures i a la infinitat de models que existeixen és un dels paviments que ha experimentat un creixement més gran en els últims anys.

Actualment al mercat hi ha una extensa gamma de referències que es poden catalogar tenint en compte la resistència, la qualitat del tauler estructural, el tipus d’anclatge, els dissenys i acabats, etc.

A Fustes Closa distribuïm paviments de diferents fabricants que, a més de ser resistents (classificació AC), compleixen amb tots els requeriments de qualitat. També oferim assessorament perquè pugueu escollir l’opció que més us beneficiï.

 

Flotant de fusta  

El parquet flotant de fusta ofereix unes característiques excel·lents, perquè crea entorns càlids i naturals. A més, és un material sostenible i durable, perquè es pot restaurar i recupera la bellesa original.

És un material en constant evolució, i se’n troba una àmplia varietat al mercat, tant de fustes, de formats i especialment d’acabats (vernissos, ceres, olis, microvisellats, raspallats amb efecte tall de serra, envellits, etc).

Com que treballem amb diferents fabricants, us podem assessorar sobre el tipus de fusta que més us interessi.

 

Paviments vinílics  

A Fustes Closa som distribuïdors d’Aqua Lico vintex, de fabricació Europea, un paviment de vinil 100% resistent a la humitat i amb un sistema d’unió Uniclic entre peces, que fa que el muntatge i la instal·lació siguin ràpids i fàcils.

El paviment és un terra resistent, elàstic i silenciós format per un nucli de pvc rígid que garanteix estabilitat dimensional i una forta resistència. També actua com a aïllant tèrmic i acústic i gràcies a la composició química del vinil no genera cap tipus d’electricitat estàtica apreciable, en condicions ambientals normals.

Gràcies a la seva impermeabilitat és la millor opció per col·locar en banys, cuines, zones amb sistema de calefacció per aigua calenta, vestuaris, etc. També és apte per usos comercials i residencials.

Classificació  AC6 / C34

Tarima Massissa  

Les taules de fusta massissa per revestir paviments exteriors es fabriquen principalment amb fustes tropicals de gran densitat o amb coníferes com el pi flandes sotmès al tractament d’autoclau.

En estoc permanent tenim:

- Tarima pi tractat autoclau  95 x 22mm
   Grapa vista i separació entre taules de +/- 5mm

- Tarima ipé 100 x 22mm
   Ranurada amb grapa oculta i cargol d’acer inoxidable

*consulteu-nos la disponibilitat d’altres fustes

  

Tarima tecnològica  

La fusta tecnològica o WPC, de l’anglès Wood Plastic composites, s’obté a partir d’encenall o fibres de fusta barrejades amb resines plàstiques de polietilè o polipropilè, amb proporcions variables depenent del fabricant. Aquesta barreja es transforma en fusta tecnològica que pot tenir diverses formes, textures i colors.

Aquest material representa una alternativa sostenible a les fustes tropicals i a les fustes tractades químicament per a l’exterior. És una bona solució per instal·lar en zones d’exterior exposades al sol i la pluja, com jardins, piscines, tanques de jardí i tancaments.

Els principals avantatges d’aquesta fusta són:
- Reciclable
- No produeix estelles ni esquerdes
- És resistent a la humitat, no hi surt floritura
- Resistent als raigs UVA
- No necessita manteniment amb olis, vernissos, ceres, etc
- Es neteja fàcilment amb aigua
- És antilliscant

Actualment existeixen en el mercat un ventall molt gran de possibilitats, recomanem valorar totes les característiques d’aquest material: l’estructura (alveolar, tubular o massissa), la composició, si és encapsulada o no (garantirà la protecció contra taques), etc.

Si necessiteu més informació, des de Fustes Closa oferim assessorament perquè pugueu escollir l’opció que més us interessi.

Tall i mecanització

.

Tall

Seccionadora GIBEN de tall horitzontal.
Servei de tall a precisió i software d’optimització de tall pel màxim aprofitament
del tauler.

Cantejadora

Cantejat de peces de melamina i de rexapat amb diferents tipus de cantells:
ABS, PVC i xapes.
Formes rectes i corbes.

CONTACTA!

Demana el teu pressupost

Tens alguna idea al cap i vols fer-la realitat en una peça de fusta?
A Fustes Closa, t'ho podem fer. Explica'ns el que necessites i el nostre equip de disseny s'encarregarà de realitzar i materialitzar la teva peça!!

Mecanitzat CNC 5 eixos

Realitzem treballs de mecanitzat en 3, 4 i 5 eixos en projectes 2D i 3D en diversos materials: fusta, fibres, escumes poliuretà i altres. Disposem de software i de tècnics per assessorar i realitzar tot tipus de projectes.

Elaboració de sèries, mitjanes, petites, prototips i peces úniques.

Fresats, contornejats, buidats, retolacions, lletres i peces especials.

 

 

 

Ofertes

.

Estem treballant en el contingut d'aquest apartat de Fustes Closa, si voleu consultar qualsevol cosa, si us plau aneu al menú CONTACTE i us atendrem.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

 

Novetats

.


Cantell làser. Fusió entre tauler i cantell, sense juntes.

El procés de cantejat làser utilitza un polímer especial en lloc dels adhesius convencionals. Aquest material té el mateix color que el cantell i s'uneix a ells en un procés de coextrusió que es fusiona literalment amb el tauler. Amb aquest procés s'aconsegueix una soldadura permanent i fiable.

Augmenta la resistència a la calor i a la humitat i s'eliminen els defectes visuals produïts per les restes de cola o brutícia. Aquest metode té molts avantatges respecte als cantejats amb cola, el més evident és que permet un acabat estètic inigualable ja que crea una peça amb una junta invisible amb l'aparença de peça lacada.

· soldadura permanent i durable
· aparença perfecta
· evita brutícia entre juntes
· millor resistència a la humitat

Comproveu-ne la qualitat!

 

 

Avonite és un material pre-compost que pertany a les genèricament anomenades Superfícies Solides o Sòlid surface. Creat a partir d'una combinació de resines acríliques, pigments naturals i càrregues minerals, el resultat és una superfície no porosa, homogènia, versàtil, higiènica i durable amb una calidesa al tacte molt semblant a la pedra natural però que es treballa de forma similar a la fusta dura. Es pot mecanitzar amb eines de fusteria i ofereix la possibilitat mitjançant un procés termo-formable de realitzar corbes i creacions en 2 i 3 dimensions.

Una de les particularitats d'aquest material és la seva aparença perfecte. A diferència de la pedra natural o el quars, Avonite permet crear juntes imperceptibles mitjançant l´únió amb adhesius especials que aconsegueixen dissenys ‘sense juntes’, integrant piques i aigüeres i creant ambients amb una aparença continua de una gran puresa i bellesa.

Gràcies a l'absència de porositat i de les seves característiques higièniques és especialment adient per equipació sanitària o d’hosteleria, taulells de laboratori, banys, plats de dutxa, cuines. També són opcions perfectes per façanes, nàutica, mobiliari exterior, senyalèctica i altres àrees creatives de disseny.

Avonite Solid Surface diposa d'una extensa gamma de colors homogènis, dissenys inspirats en materials naturals i acabats translúcids que permeten crear efectes lumínics en diferents aplicacions. També disposa de una gamma de motlles de pique, aigüeres i plats de dutxa per integrar en taulells.

Aristech Surfaces LLC Brand cobreix el producte per una garantia limitada del 10 anys. No cobreix danys causats per una instal·lació incorrecta del producte.

 

 

 

ClicWall® és un sistema innovador de revestiments de parets creat per UNILIN amb la tecnologia paten- tada Uniclic®, famós pel sistema QuickStep en la divisió de paviments.

El sistema comprèn panells de 60cm d ́ample en base MDF i els accessoris necessaris per un acabat impecable. El sistema Uniclic patentat, desenvolupat per UNILIN, fa que sigui possible la instal·lació de forma ràpida i senzilla sense juntes visibles. Els principals avantatges són la facilitat en la instal·lació i la rapidesa, és fins a 5 vegades més ràpid que els sistemes de tancament tradicional.

Disponible en 10 colors i també amb acabat de paper pintable que permet personalitzar amb el color de pintura que es desitgi , paper decoratiu, empaperats, i fins i tot impressions digitals.

Tots els dissenys estan disponibles amb melamines per fabricació
de mobles a joc.

 

 

 

Contacte

.

Polígon Industrial, Pla de Rigat 
Ctra. Igualada-Sitges, km. 1,450 
08700 - Vilanova del Camí 

Tel. 938 060 600 
Fax. 938 060 422 
info@fustesclosa.com

 

 

 

 

 

 

 

Amunt